E-Liquid Flaske Etiketter UK– TPD Sertifiserte Vape-etiketter

Choosing Your First Vape Set nye TPD ( Sigarett Produkter Direktiv er lystig sående komplikasjon hvor som helst det går, det er mye problem blant e-flytende produsenter når det gjelder hva nøyaktig de er påkrevd å gjøre for å bli TPD kompatibel . De stress over hvordan å identifisere og pakke e-væskene deres følger til politikk utgitt av TPD. Det er en helhet slew av henvendelser som blir stilt daglig. For å hjelpe glatte påpeker litt, akkurat her er an forklaring av hva du skal gjøre for å lage din e-væske flaske koder TPD sertifisert:

De som inntar mangel på selvtillit er ikke hjelper omstendighet noen form for. Konstant griping er ikke oppnå noe, bortsett fra kanskje gjør at de føler seg de gjør noe ved snakker ut versus helt nye forskrifter. De er her , så vel som for nå ser det ut til at de mest sannsynlig å bli , i det minste i noen tid. Tid vil informere hvilke forskrifter og lover ender opp permanent komponenter, imidlertid, for nå er det ingen andre alternativ ennå

De stress om bare hvordan å label og også pakke e-væskene følgende retningslinjene utgitt av TPD. For å hjelpe glatte ting ut litt, nedenfor er en beskrivelse av hva du skal gjøre for å lage din e-væske container tags TPD sertifisert:

Følg dette med rent nikotin materiale , som er avhengig av utholdenhet til e-væsken som blir vurdert , så vel som naturlig , det burde være spesifisert i mg / ml. Spesifikk emballasje for e-væsker trenger å merkenavnet sammen med en liste av komponentene som er inkludert i e-væsken. Finest Electric Cigarette Manufacturers in China ting du krever å gjøre er å plassere en helse advarsel på bunt med uttalelse om å hevde at e-væsken har nikotin i det som er veldig vanedannende , så vel som anbefales ikke anbefalt å markedsføres til ikke-røykere.